Taloussanomat

Veikon Kone myydään osina

Kuva: Hannu Kaasalainen

28.5.2012 14:43 Kodinelektroniikkaketju Expert ostaa viisi Veikon Koneen myymälää. Muista myymälöistä käydään neuvotteluja.

Expert-ketjuun siirtyy Veikon Koneen suurimpia myymälöitä. Myytävät liikkeet sijaitsevat Helsingin Aleksanterinkadulla, Tampereella, Turussa, Raisiossa ja Lohjalla.

Veikon Kone käy parhaillaan neuvotteluja muiden ostajatahojen kanssa ketjun muiden liikkeiden myymisestä.

Veikon Kone kuuluu TeliaSonera-konsernille. Teleyhtiö on vuosituloksen yhteydessä tuonut esille, että Veikon Kone -ketju tuo tappiota. Konserni haluaa nyt eroon koko ketjusta.

Siirtyvistä myymälöistä kaikki Lohjaa lukuun ottamatta ovat aiemmin kuuluneet Expert-ketjuun. Veikon Kone kuului Expert-ketjuun vuoteen 2006 asti.

Uudessa järjestelyssä Veikon Koneen myymälöiden 65 työntekijää siirtyy Expertin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Veikon Koneella on 16 myymälää 15 paikkakunnalla. Sen palveluksessa työskentelee 183 henkeä.

Expert-ketju kuuluu norjalaiseen konserniin. Ketjulla on Suomessa 38 myymälää.

Jutun kirjoitti: Heidi Vaalisto

Heidi Vaalisto

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (40)

Sivut: 1 2 3 4
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Miksiköhän Sonera ei tehnyt siitä voitollista toimintaa? Mikä esti?
Anonyymi: Nimetön 28.5.2012 15:33

Anonyymi
Kuka enää ostaa tuollaisista roskaliikkeistä. Huonompaa ei saa mistään.
Anonyymi: Luit4 28.5.2012 15:34

Anonyymi
On taas näitä tän kauhutoimittajan jaarituksia. En usko sanakaan jutusta, koska heidi ei yleensä tajua yhtään mitään.
Anonyymi: lulu 28.5.2012 15:43

Anonyymi
Miksiköhän Sonera ei tehnyt siitä voitollista toimintaa? Mikä esti?


Kukaties ihmisten kyllästyminen kaikenlaisiin paskapuheisiin.
Anonyymi: Olkinukke 28.5.2012 15:48

Anonyymi
Jaa, vieläkö joku ostaa kivijalkamyymälästä jotain? Aika urpoa touhua. Tosin valtaosa tuulipukukansasta on urpoa porukkaa. Kamat kun saa suoraan kotiovelle ilman vaivaa niin miksi lähteä jonnekin Veikon Koneeseen ostamaan kalliilla hinnalla jotain shaibaa. Ja jos on pakko mennä niin kyllä löytyy varmaan halvempia liikkeitä kuin Expert-ketjun myymälät.
Anonyymi: Peter von Pak 28.5.2012 15:51

Anonyymi
Jösses, kuinkahan nuoria kommentoijia täällä on. Jos olisivat asioista perillä, tietäisivät kuinka monta tapaa on ostaa tavaroita. Täällä tuoksahtaa väärämielinen kaikkitietävyys
Anonyymi: Lucille Hagman 28.5.2012 16:04

Anonyymi
Olen ostanut veikon Koneesta kaikki kodinkoneet vuoden sisällä ja niitä on paljon. Saanut erinomaista palvelua ja hintakin ollut kohdallaan. Tavarat tuotu kotiin vakuutettuna. Taaskin kantaa ottavat ihmiset, jotka tuskin ovat kaupassa käyneet.
Anonyymi: Palzane 28.5.2012 16:05

Anonyymi
Ei voisi vähempää kiinnostaa. Aina saanut páskaa palvelua koko lafkasta, kävi sitten tietokonetta tai kameraa katsomassa. Asiakasta ylenkatsotaan kun ilmoitan että tuotteen saa Gigantista hintaan x "MENE SINNE SITTEN!!!!!" "EMME TARVITSE SINUA TÄNNE ASIAKKAAKSI MUISTUTTELEMAAN HINNOISTAMME".
Anonyymi: Nimetön 28.5.2012 16:05

Anonyymi
Toivottavasti Sinkkonen sai hyvät poonukset Aurian ja Veikon saattamisesta Soneran syliin. Toivottavasti ketjun aiemmat omistajat ovat vielä tyytyväisiä.
Anonyymi: no jaa 28.5.2012 16:09

Anonyymi
Jaa, vieläkö joku ostaa kivijalkamyymälästä jotain?

Kuka urpo ostaa jostain nettikaupasta jotain pelkän esitteen perusteella ? Kiertäviä kaupustelijoita on enään vähän liikkeellä.

niin miksi lähteä jonnekin Veikon Koneeseen ostamaan kalliilla hinnalla jotain shaibaa. Ja jos on pakko mennä niin kyllä löytyy varmaan halvempia liikkeitä kuin Expert-ketjun myymälät.


Kilpailu on kovaa, hintojenkaantakia ei kannata palveluliikketä vältellä ja jos hinta ei kohdillaan niin siitä voi neuvotella, nettikaupoissa tinkaaminen on hidasta ja usein tuloksetonta. Palvelu myös hidasta jos sitä edes on.

Kohta meillä on jäljella vain Norjalaisia kodinkonekauppoja Elintarvike puolen keskusliikkeiden omien lisäksi.
Anonyymi: cc 28.5.2012 16:25
Sivut: 1 2 3 4
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

LG sai Windows Mango-puhelimensa myyntiin ensimmäisenä

28.09.2011 Ensimmäisen suomenkielisen Windows Phone Mango-päivityksen puhelinten toimitukset alkavat tänään. Kauppoihin tulee LG Optimus 7:n päivitetty versio.


2013

Kolme vuotta sitten

Ei, Martha Stewart: Apple ei hae rikkinäistä iPadiasi

28.09.2013 Kotirouvien maailmankuulu esitaistelija Martha Stewart teki itsestään naurunalaisen Twitterissä ja näyttää lisäksi saaneen Applen vihat niskoihinsa.

.