Taloussanomat

KL: Microsoft Mobile saanut 10 maksuhäiriömerkintää

Kuva: Kari Pullinen

28.1.2016 11:05 Microsoftiin kuuluvalla Nokian entisellä puhelinyksilöllä on 10 maksuhäiriömerkintää, kertoo Kauppalehti.

Microsoft Mobile Oy:lle eli Nokian entiselle matkapuhelinyksikölle on kertynyt useampi maksuhäiriömerkintä, kertoo Kauppalehti.

Yhtiö on päätynyt trattaprotestilistalle runsaan vuoden aikana 10 kertaa, eli se on saanut julkisia huomautuksia velkojiltaan. Näistä neljä on merkitty myöhemmin maksetuiksi.

Tämän ohella yhtiö on tehnyt Kaupparekisteriin lakisääteisen ilmoituksen, jonka mukaan sen 4,3 miljardin euron oma pääoma on menetetty.

Microsoft teki viime kesänä 6,9 miljardin euron alaskirjaukset, mihin pääsyynä oli Nokialta ostetun liiketoiminnan arvon aleneminen.

Microsoft kommentoi Kauppalehdelle, että sen tietoon on tullut pieni määrä viivästyksiä laskujen maksussa. Yhtiö sanoo maksavansa laskut mahdollisimman pian ja pyrkivänsä välttämään tilanteita jatkossa.

Jutun kirjoitti: Digitoday

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (12)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Tässähän ei ole mitään uutta, jatkavat vanhoja Nokian perinteitä.

Puhelinfirma-Nokiahan oli protestilistalla jatkuvasti.
Anonyymi: adgdgf 28.1.2016 11:17

Anonyymi
Emoyhtiö ajaa tytäryhtiötä hiljaiseen konkurssiin.
Anonyymi: KonkursiaPukkaapi 28.1.2016 11:22

Anonyymi
Microsoft on vain kokeillut Windows Mobile -puhelinten soveltuvutta pikavippipalveluiden käytössä. Alustavan testin mukaan rahaa tulee maksuhäiriöistä huolimatta.
Anonyymi: Ylivoima_jatkuu2016 28.1.2016 11:30

Anonyymi
Saas nähdä lähteeko Espoosta keväällä 1200 Microsoftilaista kortistoon....Keilaniemeen saatais hyvät tilat SPRman vastaanottokeskukselle.
Anonyymi: Nokinoama 28.1.2016 11:30

Anonyymi
"yhtiö on tehnyt Kaupparekisteriin lakisääteisen ilmoituksen, jonka mukaan sen 4,3 miljardin euron oma pääoma on menetetty."

Harmin paikka oli tuokin. Niillä rahoilla olisi niin kätevästi saanut laskut maksettua.
Anonyymi: Talouspääll_Mäkinen 28.1.2016 11:48

Anonyymi
Päälle tulee piakkoin haasteita monen maan suunnasta Windows 10 laittoman nuuskinnan johdosta.
Anonyymi: Pahasaapalkkkansa 28.1.2016 14:20

Anonyymi
Käyttöjärjestelmien amerikkalaistaminen taisi maksaa enemmän, kuin NSA oli valmis maksamaan.
Anonyymi: munatkorissa 28.1.2016 14:28

Anonyymi
Päälle tulee piakkoin haasteita monen maan suunnasta Windows 10 laittoman nuuskinnan johdosta.


Juu ei ole ns. kirjesalaisuutta kun Windowsilla käyttelet mitä hyvänsä johon liittyy viestit.
Anonyymi: PerustuslakiaRikkoo 28.1.2016 14:37

Anonyymi
On kyllä muuttunut muutenkin oikeaksi maailmanlopun lafkaksi tuo Micro5oft.

Uuden maailmanjärjestyksen käsikassaroita. Tuossa järjestyksessä ei ole kenelläkään privaattielämää ja luokkia on kaksi: orjat ja eliitti.
Anonyymi: BoikotoiMStuotteita 28.1.2016 16:29

Anonyymi
Tämähän kuvaa hyvin tätä täydenkympin yritystä. Vieläkö maailma haikailee vahvojen johtajien perään, joka työskentelevät 110 prosenntisesti välittämättä muista. Kyseessä lienee rahojen loppuminen, eikä tätä ole uskallettu kertoa pomolle, kuten ei mitään muutakaan vähäpätöistä tietoa. Älylaitepuolella kilpailijat ovat jo saavuttamattomalla etumatkalla ja myös maine luotettavasta raudasta on mennyt. Ohjelmia ei saada kuin teettämällä orjatyötä Intiassa. Kuka haluaa kameran jolla voi puhua? Tämä tarina taitaa olla pikkuhiljaa paketissa. Olisikohan sittenkin kannattanut kuunnella Gööteborin lukiotyttöjen arviota Anroidiin siirtymisestä.
Anonyymi: isänmaanasialla 28.1.2016 18:32
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Digia aloittaa uuden potkukierroksen

29.09.2011 Nokialla ohjelmointialihankintaa tekevä Digia päätti yt-kierroksen ja ilmoitti samalla aloittavansa uudet yt-neuvottelut. Digia aikoo sulauttaa ohjelmointiyksikön muuhun organisaatioon.


2013

Kolme vuotta sitten

Softapulmasta selvittiin: Cygnus saapui avaruusasemalle

29.09.2013 Yksityinen ja miehittämätön Cygnus-rahtialus kiinnittyi kansainväliseen avaruusasemaan sen jälkeen, kun ohjelmisto-ongelma saatiin ratkaistua.

.