Taloussanomat

Twitter selitti kaatumisen: Jäikö pysyvää vahinkoa?

Kuva: © Dado Ruvic / Reuters

20.1.2016 12:33 Twitterin laajat toimintaongelmat tiistaina olivat ikävä takaisku jalansijaa yhä etsivälle viestintäpalvelulle.

Lyhytviestipalvelu Twitter selittää, miksi palvelu kaatui tiistaina eri puolilla maailmaa alkaen muun muassa Skandinaviasta ja leviten lopulta Pohjois-Amerikkaankin.

Statuspäivityksen mukaan vika johtui "sisäisestä koodimuutoksesta" – toisin sanoen omasta mokasta. Muutos peruttiin, ja ongelma korjaantui, Twitter totesi Reutersille.

Katkos kesti useita tunteja, joskin ei koskettanut läheskään kaikki käyttäjiä. Välitön vahinko Twitterille oli osakkeen putoaminen useilla prosenteilla. Twitter on jo valmiiksi ollut sijoittajien silmätikkuna kitukasvuisen kehityksensä vuoksi.

Twitter on läpikäynyt myllerryksen viime aikoina. Se vaihtoi viime vuonna toimitusjohtajaa, jonka jälkeen palvelusta irtisanottiin satoja työntekijöitä. Twitter myös organisoi uudelleen tuotantoaan ja tekniikkatoimintojaan, mutta palvelun kasvunäkymät ovat herättäneet silti kysymyksiä.

Jutun kirjoitti: Reuters–Digitoday

Reuters–Digitoday

Kommentoi

Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Kallasvuon työt loppuvat Nokia Siemensissä

29.09.2011 Nokia Siemens Networks saa uuden päätoimisen hallituksen puheenjohtajan. Nykyinen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on päättänyt lähteä. Tilalle astuu tietoliikenneyritys TDC:n talousjohtaja Jesper Ovesen.

.