Taloussanomat
Monia keinoja suunnitelmissa

Dell opettaa käyttäjille tietoturvaa

21.7.2004 08:03 Dell haluaa asiakkaidensa saavan lisää tietoa vakoiluohjelmien ja virusten aiheuttamista ongelmista. Maailman suurin tietokonevalmistaja aikoo käyttää monia keinoja.

Aluksi Dell pystytti PC Security -sivuston, jonka avulla asiakkaat voivat tunnistaa tietoturvauhkat ja löytää torjuntakeinot. Yritys tulee myös työskentelemään Internet Education Foundationin kanssa asiakkaiden auttamiseksi.

Asiakkaille, joiden on vaikea auttaa itseään, ongelmanratkaisu maksaa 39 dollaria tapaukselta.

Myöhemmin Dell lisää tietokoneisiinsa roskapostia, vakoiluohjelmia ja pop-up -ikkunoita torjuvia ohjelmia sekä tuo tietoturvan paremmin esille mainonnassaan.

Jutun kirjoitti: Markku Reiss

Markku Reiss

Kommentoi

Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday


2013

Kolme vuotta sitten

Affecton tietotekniikka auttaa Helsingin johtamista

24.09.2013 Ohjelmistoyhtiö Affecto ilmoittaa sopineensa Helsingin kaupungin johtamisjärjestelmiin liittyvien tietovarastojen ja raportointijärjestelmien sovellusylläpidosta ja -kehityksestä.

.