Taloussanomat
Lue uutinen mobiilisivustolla
Aasialaiset kielet hämäävät

Microsoft korjasi viallisen Excel-päivityksen

19.1.2007 10:26 Microsoft on ilmoittanut julkaisseensa korjauksen tammikuun päivityspaketissa julkaistuun Excel-paikkaan. Ongelma koskee vain Excel 2000 -versiota tietyillä aasialaisilla kieliasetuksilla.

Viallinen Excel-päivitys julkaistiin MS07-002-tietoturvatiedotteessa 9. tammikuuta. Päivityksen jälkeen millään Excelin versiolla luotuja asiakirjoja ei välttämättä ole saanut avatuksi Excel 2000:lla.

Microsoftin mukaan ongelma ilmenee asiakirjaa avattaessa, jos käyttäjä on asettanut Excel 2000:n kieleksi korean, kiinan tai japanin asiakirjaa luodessaan.

Ongelma johtuu Excel 2000:n tavasta käsitellä foneettista tietoa korean-, kiinan- tai japaninkielisissä, suoritettavaan muotoon luoduissa dokumenteissa.

Päivityksen voi tarvittaessa ladata Microsoftin sivuilta.

Jutun kirjoitti: Antti Kirves

Antti Kirves

Mainitut yritykset

Kommentit (1)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
ei kait sitä niitä soluja pakko ääneen ole tavata ..
Anonyymi: oho 19.1.2007 20:17
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2010

Viisi vuotta sitten

Google hankki ohjelmiston huolimattomille kirjoittajille

05.10.2010 Google on ostanut aloittelevan yrityksen nimeltä BlindType. Se kehittää matkapuhelimiin tekstinsyöttöohjelmistoa, jossa lähtöoletuksena on käyttäjien laiskuus.


2012

Kolme vuotta sitten

F-sana julkaistiin tuplana – TechCrunchilla selityksen paikka

05.10.2012 Tunnettu ja arvostettu teknologiauutissivusto joutui arvosteluryöpyn kohteeksi julkaisuaan kaksi fucking-sanan sisältävää otsikkoa.

.