Taloussanomat

Stonesoftilta tietoturvamoottori, osake ampaisi lentoon

Kuva: Lehtikuva

28.2.2012 13:14 Stonesoft on kehittänyt muunneltavan tietoturvaratkaisun, jossa asiakas voi valita alustan, kapasiteetin ja tuoteyhdistelmän.

Tietoturvayhtiö Stonesoft on julkistanut uuden tietoturvatuotteen tietoturvakonferenssissa San Franciscossa. Tuote tulee myyntiin huhtikuussa.

Julkistus on innostanut sijoittajia. Yhtiön osake on ollut tänään tiistaina parhaimmillaan yli 22 prosentin nousussa Helsingin pörssissä.

Stonesoftin mukaan tuote on teollisuuden alan ensimmäinen muuntokelpoinen tietoturvamoottori. Yhtiö myös uskoo, että tuotteen mukautuvuudesta, skaalautuvuudesta ja muista ominaisuuksista muodostuvat ajan kuluessa alan uudet standardit.

Stonesoftin mukaan yhtiö mullistaa tietoturvan perinteistä käsitettä. Staattisten tuottiden sijaan Stonesoftin tietoturvamoottori on dynaaminen ratkaisu, joka mukautuu yrityksen tarpeen mukaan.

Palomuuria voi esimerkiksi päivittää asiakkaan tarpeiden mukaan.

Stonesoft Security Engine voidaan konfiguroida seitsemäksi erilaiseksi tietoturvaratkaisuksi tai niiden yhdistelmäksi.

Jutun kirjoitti: Digitoday

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (11)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Eli osake on nyt yli 25snt?

Hyvä että Stone on saanut kurottua kiinni kilpailijoitaan, kuten vaikka Chekkaria jossa muuneltavuus on ollut lähtökohta jo vuosia.
Anonyymi: Pena 28.2.2012 13:24

Anonyymi
"konfitugoida"


Onko aina pakko konfitugoida toimittajille jokaisesta typosta?
Anonyymi: J Ruusunen 28.2.2012 13:34

Anonyymi
"konfitugoida"

Onko aina pakko konfitugoida toimittajille jokaisesta typosta?


Kyllä, voisivat konfitugoida oikolukuohjelmansa paremmin.
Anonyymi: Varpunen 28.2.2012 14:07

Anonyymi
Diipa daapa....

Tämän keksi Palo Alto Networks, sitä lähti seuraamaan Checkpoint (ja moni muu)....

Stonesoftilla tullaan perässä, mutta pakkohan se on hiihtää maaliin asti... WoW !
Anonyymi: Soft Stone 28.2.2012 14:11

Anonyymi
Jos ja kun korjaavat yhden typon, eikö voisi samalla korjata kaikki "tuottiden" typot?
Anonyymi: happosade 28.2.2012 14:38

Anonyymi
Kiinnostava uutinenhan tää oli, mutta tää Dt:n juttujen kommentointi on TAAS vähän niin ja näin... Ei taida Palo Alto ja Checkari päästä lähellekään tätä tuotetta... siis, jos mitä kirjoittavat securityengine.stonesoft.comissa pitää kutinsa.

Ei noita PA:n vehkeitä muunnella kuten Stone väittää, että heidän roottoriaan voi konffailla: itse ja joustavasti. Ja mitä taas tulee checkariin, niin kalliiksi lähinnä, jos siis siitä haluaa mitään järkevää saada aikaiseksi...
Anonyymi: näkijäjakokija 28.2.2012 16:39

Anonyymi
Eikös Stonesoft jokin aika sitten mainostanut keksineensä jotain ultimaattisen uutta, mutta se jäi sitten ihan ankaksi? Vai oliko jokin muu firma kyseessä... Tämäkin artikkeli on aikamoista höpinää, mitään konkreettista ei irti saa. Voi muokkailla ja tehdä eri tuotteita ja itse säätää ja... siis mitä voi muokata ja säätää? Mitä se tekee?
Anonyymi: - 28.2.2012 20:39

Anonyymi
Hehheh - jossei ymmärrä mitä "Stonesoft Security Engine voidaan konfiguroida seitsemäksi erilaiseksi tietoturvaratkaisuksi tai niiden yhdistelmäksi" tarkoittaa, kannattaa artikkelin kommentointi jättää niille jotka ymmärtävät.
Anonyymi: ciso 28.2.2012 23:03

Anonyymi
Kiinnostava uutinenhan tää oli, mutta tää Dt:n juttujen kommentointi on TAAS vähän niin ja näin... Ei taida Palo Alto ja Checkari päästä lähellekään tätä tuotetta... siis, jos mitä kirjoittavat securityengine.stonesoft.comissa pitää kutinsa.Ei noita PA:n vehkeitä muunnella kuten Stone väittää, että heidän roottoriaan voi konffailla: itse ja joustavasti. Ja mitä taas tulee checkariin, niin kalliiksi lähinnä, jos siis siitä haluaa mitään järkevää saada aikaiseksi...


Sitähän tuo oli tuo Stonen Evaasiotekniikatkin...
Keksittiin jotain uutta joka oli ollut kaikilla jo tiedossa 10 vuotta. Sen jälkeen Stone alkoi kutsua asiakkaita omaan Labraansa jossa he käyttivät kilpailijoiden tuotteissa vanhentunutta koodia, toki ne evaasiot menee läpi niistä.
Hau hau haukotus
Anonyymi: Käki sanoo kukkuu ja 29.2.2012 10:38

Anonyymi
Tässä Stonen rakenteessa ei ole mitään uutta.
Päinvastoin, terminologia hössötystä jota harrastaa kaikki näistä CP, PA jne...
Kaikissa noissa tuotteisaa pystyy kääntämään "ominaisuuksia" pois päältä ja takaisin päälle. Esimerkiksi IPS:n

Jos katsotaan jotain Gartnerin analyysejä, on Stone merkitty "niche player" merkinällä.
Anonyymi: halooooooo 29.2.2012 10:50
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

.