Taloussanomat

Puolustusministeriön verkkosivut toimivat jälleen

Kuva: Raisa Kyllikki Karjalainen

22.3.2016 16:47 Puolustusministeriön verkkosivuja vastaan tehty palvelunestohyökkäys on ohi.

Puolustusministeriön verkkosivuja vastaan tehty palvelunestohyökkäys on ohi ja sivusto toimii jälleen normaalisti, ministeriö kertoo tviitissä.

Kristian Vakkuri puolustusministeriön viestinnästä vahvisti Digitodaylle aiemmin, että verkkohyökkäys käynnistyi noin puoli yhdeltä iltapäivällä.

Verkkoliikenne ohjattiin tilapäisesti ruuhkasivustolle, jossa on vain kaikkein tärkeimmät tiedot puolustusministeriöstä.

Toistaiseksi ministeriö ei ole kommentoinut hyökkäyksen alkuperää.

Edellisen verran puolustusministeriön verkkosivuja vastaan hyökättiin noin kaksi viikkoa sitten. Silloin hyökkäyksen kesto oli noin 4–5 tuntia.

Jutun kirjoitti: Digitoday

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (7)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Virastoaika loppui. Hyökkääjät katosivat.
Anonyymi: Koomista 22.3.2016 20:15

Anonyymi
Mitä? Eikö tämä tullutkaan lännen suunnasta?
Anonyymi: Trololo 22.3.2016 20:44

Anonyymi
Hyökkäys taisi tapahtua venäläisten Laatokan sotaharjoitusten aikaan. Jos sitä nyt vähän harjoitellaan käytännössäkin.
Anonyymi: Bobbi 23.3.2016 7:03

Anonyymi
... Nyt oli joko USA tai Isis joka testaa vehkeitä laittaakseen kaikki seis terroristi iskun aikaan ...


Eli sinä lähtökohtaisesti rinnastat USA:n ja Isiksen. Aika mielnekiintoine näkökanta. Onko muuten Pietarissa aamusta kylmä?
Anonyymi: peksu88 23.3.2016 7:30

Rekisteröitynyt käyttäjä
Nyt ei kannata lähteä Suomesta mihkään. Lentokoneisiin on nyt vaarallista nousta, eu, ja usa, sai aikaan iisi ilmiön. Nyt ei ole hyvä nousta koneisiin, minuakin pyydettiin lähtemään ulkomaille, turkkiin viikoksi, alaniaan, mutta kieltäydyin. Muutkin perui matkansa kun alkoivat pelkäämään.
Rekisteröitynyt käyttäjä: Markka 23.3.2016 10:39

Rekisteröitynyt käyttäjä
Kyllä nämä kaaokset on saanut eu, ja usa, aikaan. Minä kertakaikkiaan en löydä muuta syytä. Iisi on kaikkialla,ja uskon itse siihen, että iisi tulee kun nyt sen annetaan vapaasti kulkea. Rajat kun suljetaan loppuu iisi pelkokin kaikkialla. Minä uskon tähän. Näin sanoi aamulla mummokin kaupungila. Ei ollut minun mummo, vaan joku mummo. Juttelin vanhempien ihmisten kanssa, ja he olivat ihan samaa mieltä asioista, että eu, itse luo tämän epävakauden ja kaaoksen.
Rekisteröitynyt käyttäjä: Markka 23.3.2016 10:44

Anonyymi
Onko muuten Pietarissa aamusta kylmä?

Ei, kyllä Tarkenee.
Anonyymi: jare_ja_villegalle 23.3.2016 14:16
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Lehti: Nokia kehittää uutta käyttöjärjestelmää

29.09.2011 Nokia on aloittanut uuden, halpojen puhelinmallien käyttöjärjestelmän kehittämisen, talouslehti Wall Street Journal kertoo. Hankkeen koodinimi on Meltemi.

.