Taloussanomat
Ixonos panostaa asiakas- ja kumppanitoimintaan

Ixonos nimitti uusia johtajia asiakas- ja kumppanitoimintaan

25.8.2008 13:47 Teknologiakonsultointi- ja ohjelmistotuotantopalveluita tarjoava Ixonos pyrkii kehittämään organisaatiotaan asiakas- ja kumppanikeskeisemmäksi, ja nimesi kaksi uutta johtajaa alueelle.

Muun muassa Ixonosin konsultointipalvelut-yksikön johtajana toiminut Panu Kause nimitettiin kumppanuuksista, tuotekehityksestä, IPR-hallinnasta ja palvelutarjooman kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi.

Yhtiön palveluiden johtamisesta asiakasrajapinnassa vastaavaksi johtajaksi nimitettiin Jarmo Erikäinen. Hän toimi aiemmin muun muassa yhtiön ohjelmistotuotannon palvelut -yksikön johtajana.

Jutun kirjoitti: Hannu Nokso-Koivisto

Hannu Nokso-Koivisto

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Mainitut yritykset

Kommentoi

Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Lehti: Nokia kehittää uutta käyttöjärjestelmää

29.09.2011 Nokia on aloittanut uuden, halpojen puhelinmallien käyttöjärjestelmän kehittämisen, talouslehti Wall Street Journal kertoo. Hankkeen koodinimi on Meltemi.

.