Taloussanomat

Soneran laajakaistaguru siirtyy Ylelle

Janne Yli-Äyhöstä tulee Ylen tuotantojohtaja.

26.3.2012 13:58 Yleisradio on nimittänyt yhtiön tuotantojohtajaksi Soneran laajakaistatoimintojen vetäjän Janne Yli-Äyhön.

Yle Tuotannot -yksikön johtajana aloittaa toukokuun alussa Janne Yli-Äyhö. Tuotantojohtajana hän kuuluu Ylen johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Janne Yli-Äyhö tulee Yleen TeliaSoneran palveluksesta. Hänellä on laaja-alainen osaaminen tietoliikenteen ja informaatio- ja viestintäteknologia-alalta. Hän on ollut telekonserni TeliaSoneran ja sen edeltäjien palveluksessa yli 20 vuotta.

Tällä hetkellä Yli-Äyhö on TeliaSoneran laajakaistaliiketoiminnan yritysasiakasstrategioista ja uuden liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja. Edellisessä tehtävässä hän vastasi muun muassa tv-palveluiden kehittämisestä Suomessa ja Ruotsissa.

49-vuotias Yli-Äyhö on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Tuotannot-yksikkö vastaa Yleisradion oman ohjelmatuotannon toteutuksesta sekä tuotannon, tekniikan ja toimitilojen palvelutoimintojen johtamisesta palvelumatriisina.

Jutun kirjoitti: Digitoday

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (11)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
ampuu...yli meinaan :D
Anonyymi: haahaa 26.3.2012 14:52

Anonyymi
Sanomattomia kirouksia. YLEllä on pelleilleet Microsoftin ja Nokia taulat ja nyt siihen pitää sotkea vielä Sonerakin. YLE on periaatteessa hyvä firma, mutta nämä ulkoiset peräruiskeet pitää jättää antamatta. YLEn politisointi sun muut rikkovat jatkuvasti sitä firmaa. Hyvissä käsissä YLE tuottaa helkkarin hyvää ohjelmaa. Huonoissa käsissä YLE kasvattaa ainoastaan itsemurhien määrää Suomessa. Siitä pitäisi saada näitä poliittisia päitä vadille.
Anonyymi: mietteitä 26.3.2012 16:57

Anonyymi
Eli kun Soneran laajakaistat on ensin laitettu solmuun, niin nyt voi mennä tekemään tihutöitä Ylelle verovaroin? Meinaan valitettava tosiasia on, että Soneran laajakaistan houkuttelevaisuus on pelkkä kalpea varjo vain kymmenen vuoden takaisesta. Siinä missä Elisa on jotenkin miettinyt tuotteidensa rakennetta kuluttajan etujen kannalta, niin Sonera on samaan aikaan päättänyt potkia rautamonolla päähän. Esimerkkinä vaikka liittymien latausrajat.

Soneran tuho ei olisi haitannut mitenkään, mutta Ylellä kaikki virhepäätökset menee puolipakolla maksettujen maksujen piikkiin. Sellaisten, joihin minäkin joudun valitettavasti tahtomattani osallistumaan.
Anonyymi: Operaa 26.3.2012 17:46

Anonyymi
Jannekin käyttää kuulemma Linukkaa ja on tyytyväinen, suosittelen!
Anonyymi: Linux rulez 26.3.2012 18:12

Anonyymi
Kuinkahan paljon tuokin pulju säästäisi jos laitettaisi kaikki "turhat" herrat pihalle? Eli tämän herrän tehtävä on vain raportoida toimitusjohtajalle että kaikki ok ja sitten nettoaa hirviösummat vuodessa!!!
Anonyymi: dhdhdh 26.3.2012 20:01

Anonyymi
Olisipa kiva tietää miksi Janne jättää talon. Hän on ymmärtääkseni ollut varsin arvostettu henkilö siellä, ja minulle tämä on selvä viittaus siitä, että Ruotsi on ottamassa lopullista pihtiotetta.
Anonyymi: Valtion omistusosuud 26.3.2012 21:06

Anonyymi
Guru? No eikö nyt vähän ammu yli.


varmaan taas heidi kirjoittelemassa hölmöyksiään, kun ei mitään ymmärrä...
Anonyymi: ettei vaan 27.3.2012 8:08

Anonyymi
Hyvä homma molemmille - Soneran osake voi alkaa nousta ja Ylellä alkaa vihdoinkin siivoukset ;)
Anonyymi: YT 27.3.2012 9:07

Anonyymi
Kuinkahan paljon tuokin pulju säästäisi jos laitettaisi kaikki "turhat" herrat pihalle? Eli tämän herrän tehtävä on vain raportoida toimitusjohtajalle että kaikki ok ja sitten nettoaa hirviösummat vuodessa!!!


Tämä herra on saneeraaja... eli toiveesi toteutuu!
Anonyymi: YT 27.3.2012 9:08

Anonyymi
Suomen Soneraan ei ole löydetty edes uutta toimitusjohtajaa. Janne taisi olla viimeinen aito Soneran iso johtaja joka jättää laivan, hienoa että siirtyy kotimaiseen yritykseen.
Anonyymi: Kotiinpäin 27.3.2012 19:57
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

LG sai Windows Mango-puhelimensa myyntiin ensimmäisenä

28.09.2011 Ensimmäisen suomenkielisen Windows Phone Mango-päivityksen puhelinten toimitukset alkavat tänään. Kauppoihin tulee LG Optimus 7:n päivitetty versio.


2013

Kolme vuotta sitten

Ei, Martha Stewart: Apple ei hae rikkinäistä iPadiasi

28.09.2013 Kotirouvien maailmankuulu esitaistelija Martha Stewart teki itsestään naurunalaisen Twitterissä ja näyttää lisäksi saaneen Applen vihat niskoihinsa.

.