Taloussanomat

Google sai uuden maajohtajan Sanomilta

18.1.2016 09:28 Antti Järvinen aloittaa Googlella kesäkuussa.

Google on nimittänyt kesäkuusta alkaen uudeksi maajohtajakseen Antti Järvisen.

Järvinen siirtyy Googlelle Sanomilta, jossa hän toimii kaupallisena johtajana. Ennen Sanomaa hänen työnantajansa oli Omnicom Media Group Finlandin toimitusjohtajana.

Järvistä edelsi Suomen-maajohtajana Anni Ronkainen, joka aloitti Keskon digitaalisuusjohtajana viime vuoden huhtikuussa.

Digitoday on osa Sanoma-konsernia.

Jutun kirjoitti: Digitoday

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (2)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Artikkelia olisi hyvä täydentää tiedolla, mitä kokoluokkaa miljoonissa Googlen markkinointipalveluiden myynti on Suomessa.
Anonyymi: VeikkaanSuurtaSummaa 18.1.2016 12:45

Anonyymi
Artikkelia olisi hyvä täydentää tiedolla, mitä kokoluokkaa miljoonissa Googlen markkinointipalveluiden myynti on Suomessa.
Tietoa voi olla vaikea löytää, koska Googlen Suomesta saatavat mainostulot eivät ole Suomen yhtiön liikevaihtoa vaan muuttuvat ns. Double-Irish-Dutch menettelyllä verottomaksi irlantilaiseksi liikevaihdoksi. Yhtiö ei itse asiasta juuri tietoa anna, guuglaa vaikka!
Anonyymi: Bigfourista_terkkuja 19.1.2016 7:51
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Valtaosa verkkosivuista alttiina tyrmäykselle

29.08.2011 Verkkolataajien avuksi tarkoitettu toiminto onkin lasileuka, joka vaarantaa laajasti internetin sivustoja. Aukkoon julkaistiin jo hyökkäysmenetelmä.


2013

Kolme vuotta sitten

Microsoft käy vastahyökkäykseen tallennussodassa

29.08.2013 Yhdysvaltain kansallinen tiedustelupalvelu ei ole ainoa, joka haluaa päästä käsiksi ihmisten ja yritysten dataan. Suurten pilvipalvelujen kesken on puhjennut sota asiakkaista. Heitä houkutellaan yhä suuremmalla tallennuskapasiteetilla.

.