Taloussanomat
Kansainvälistä tietämystä

Uusmedian osaamiskeskukselle vuorovaikutussuunnittelun mestarikurssi

12.10.2001 10:55 Taideteollisen korkeakoulun kanssa partneroitunut uusmedian osaamiskeskus järjestää talvella 2001 vuorovaikutteisen suunnittelun mestarikurssin digitaalisen median ammattilaisille.

Vuorovaikutussuunnittelu on vakiintumassa keskeiseksi uusmedian osaamisalaksi, joka laajentaa käytettävyyssuunnittelun alaa kohdistamalla huomionsa erityisesti käyttäjäkokemukseen ja -elämykseen. Vuorovaikutussuunnittelua luonnehtivat rikkaat audiovisuaaliset ja ohjelmalliset ilmaisukeinot,käyttöliittymien dynaamisuus ja dramaturgia - mutta myös käyttötilanteiden ja käytön kulttuurisen ulottuvuuden entistä tarkempi huomiointi suunnittelussa.

Näitä tarpeita silmälläpitäen uusmedian osaamiskeskus järjestää tulevana talvikautena mestarikurssin, jonka kouluttajana on alan kansainvälisiä ja kotimaisia osaajia. Kurssille hyväksytään maksimissaan 20 osallistujaa, ja hakuaika päättyy lokakuun lopussa.

Uusmedian osaamiskeskus on osa Uudenmaan osaamiskeskusohjelmaa, jota toteutetaan vuosina 1999 - 2006. Osaamiskeskuksen rooli on kehittää uusmedia-alan yritystoimintaa ja yritysten toimintaedellytyksiä ensisijaisesti Uudellamaalla.

Osaamiskeskus kokoaa, jalostaa ja jakaa toimialan arvoverkoista kerättyä tietoa, osaamista ja kokemusta sekä kehittää alan yhteistyötä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä toimintamalleja. Toiminta perustuu yhteistyöhön yritysten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen, julkishallinnon sekä yritystukipalveluiden tarjoajien kanssa. Osaamiskeskuksen lähimmät partnerit ovat Taideteollinen korkeakoulu ja Arabus-yrityshautomo.

Jutun kirjoitti: Jyrki Laine

Jyrki Laine

Kommentoi

Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday


2013

Kolme vuotta sitten

Aikakapseli kaivettiin ylös – sisällä Steve Jobsin hiiri

25.09.2013 1980-luvulla Aspeniin haudattu "aikakapseli" sisältää muun muassa Steve Jobsin kuuluisan hiiren. Kapselin luultiin jo kadonneen iäksi.

.