Taloussanomat
Kartta näyttää pelipaikan

Kuka tulee treeneihin?

Kannattaako lähteä treeneihin, kun suuri osa pelaajista oli viimeksi flunssassa?

31.12.2007 09:54 Nimenhuuto.com –palvelu on tarkoitettu joukkueiden viestintään. Aidosta tarpeesta syntynyt web 2.0 –tyylinen, avoimilla työkaluilla rakennettu palvelu antaa joukkueiden jäsenille mahdollisuuden ilmoittautua treeneihin tai kertoa etteivät he pääse mukaan.

Joukkueille avoin palvelu kertoo myös joukkuetovereiden yhteystiedot, pystyy lähettämään sähköpostin kaikille ja kertomaan missä ja milloin seuraavat treenit tai pelit ovat. Se osaa myös opastaa paikalle kartan avulla.

Palvelun avulla on mahdollista välttää sähköpostipallottelu ja väärään paikkaan tai aikaan saapuminen.

Nimenhuuto.com oli kahden joukkueen käytössä jo viime kaudella. Näiden joukkueiden pelaajille tuli tavaksi käydä tarkastamassa pelaajatilanne ennen jokaista treeniä ja katsomassa kavereiden kommentit pelien jälkeen. Käyttö oli vilkasta ja palaute positiivista.

Palvelu sai alkunsa, kun harrastelijajoukkue ilmoittautui mukaan viralliseen koripallo-sarjaan. Pian huomattiin, että “tarttis tietää milloin pelit ovat” ja ketkä kaikki pääsevät paikalle.

Jutun kirjoitti: Timo Poropudas

Timo Poropudas

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (11)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
"En lähde mukaan tähän liiketoimintaan"

Vaihtoehtoisia domaineja:
peesaapinnaria.com
emmäkään.com
nojosseimuutniinemmäkäänviitsi.com
lumipalloefekti.com

Prkl. Treeniä saa vaikka kahdella pelaajalla. Tällaiset palvelut vaan kannustaa luistamaan sillä verukkeella, ettei sinne ketään muutakaan tule.
Anonyymi: Salakka 31.12.2007 10:17

Anonyymi
sumpli.com on meillä käytössä.
Anonyymi: sählääjä 31.12.2007 10:53

Anonyymi
Loistavaa!

Vielä kun tuohon saisi "ylös sohvalta" -ominaisuuden, joka piinaa treeniin tulemattomien kännyköitä kunnes treenimotivaatio löytyy! Kahden pelaajan treenit ovat nihkeitä kun rosterissa olisi reilu tusina pelaajia. Muistakaa uuden vuoden lupauksenne kuntoilusta!
Anonyymi: Jones 31.12.2007 10:53

Anonyymi
osallistujat.com

onhan näitä, mutta taas sai joku lehdistötiedotteen läpi leikkaa-liimaten.
Anonyymi: siellä ne pelaajat o 31.12.2007 11:12

Anonyymi
Melko räpellys, mutta ajaa varmaan asiansa.
Anonyymi: Domino 31.12.2007 12:09

Anonyymi
Itse olen ainakin sitä mieltä että mikäli ei treenimotivaatio ole kohdallaan, on ihan turha tulla pilaamaan muiden treenejä.
Anonyymi: Kunnon treenaaja 31.12.2007 17:12

Anonyymi
meillä doodle.cz rokkaa tapaamisten sopimiseen.
Anonyymi: zz 1.1.2008 15:22

Anonyymi
Taas mennään tekniikka edellä puuhun. Miten olisi ominaisuus jossa voisi treenikerran (tai pelin) jälkeen ilmoittautua mukaan. Edes jotain uutta ja innovatiivista. Minne on kadonnut ihmisten välinen suullinen kommunikointi?
Anonyymi: Hypetys, Voi 2.1.2008 0:30

Anonyymi
Laajentakaa maailmankuvaanne.

Juniori-harrastajajoukkueiden pelaajat ovat kyllä pois treeneistä ja joskus ihan hyvistä syistä, sairaina, matkoilla, jne. ja sellaisen valmentajana on ihan kiva tietää, ketkä tänään tulevat paikalle. Suorastaan, joukkueen pelisääntöihin kuuluu ilmoittaa poissaoloista ja on se kätevä tehdä webbiin kolmen valmentajan yhteiseti nähtäväksi.

Kovat jätkät kuten Mereenataanvaikkapääpoikki-pojat voivat sitten ihan keskenään ähkiä.
Anonyymi: nemi 2.1.2008 15:10

Anonyymi
Tämä nimenhuuto on ihan hyvänoloinen kiss-tyyppinen palvelu. Itse aloimme eräällä joukolla soveltaa sitä ihan muuhun kuin treenaamiseen liittyvään säännöllisen epäsäännölliseen tapahtumien ilmoittamis/ilmoittautumis -prosessiin.
Anonyymi: Mii Too 7.1.2008 8:55
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday


2013

Kolme vuotta sitten

Siemens säästää rajusti: 15 000 työpaikkaa leikkuriin

30.09.2013 Saksalainen monialajätti Siemens vähentää henkilöstöään aiemmin suunniteltua enemmän pyrkiessään parantamaan kannattavuuttaan.

.