Taloussanomat

Facebook-ryhmä kannustaa joukkoeroon Facebookista

Kuva: Lehtikuva

17.5.2010 14:22 Onko mielessäsi käynyt Facebookista eroaminen? Kiinnostus lopettaa palvelussa notkuminen on kasvussa. Ryhmä tyytymättömiä Facebook-käyttäjiä ovat yhdistäneet voimansa ja he liikuttelevat jo massoja pois palvelusta.

Facebookin joukkopakoa organisoivat tahot ovat perustaneet internet-sivuston QuitFacebookDay.com.

Tämän jutun tekohetkellä yli 2 300 Facebook-käyttäjää on käynyt liittymässä kampanjasivulle. Se tarkoittaa, että he ovat sitoutuneet lopettamaan Facebook-tilinsä toukokuun 31. päivä. 

– Jos olet samaa mieltä, että Facebook ei kunnioita sinua, sinun henkilökohtaisia tietoja tai netin tulevaisuutta, tahdot ehkä liittyä meihin, QuitFacebookDay.com-sivusto julistaa.

Huhtikuussa uudistunut Facebook on herättänyt viime aikoina paljon keskustelua siitä, kuinka yksityisinä yhtiö pitää käyttäjien tietoja.  

Taloussanomat uutisoi viikonloppuna, kuinka muun muassa Googlessa on tehty kasvava määrä hakuja Facebook-tilin poistamiseen liittyen.

Ne, jotka kokevat Facebookista eroamisen liian radikaaliksi, löytävät netistä muita vaihtoehtoja.

Huffington Post -lehti kirjoittaa esimerkiksi Facebook Protest -ryhmästä, joka aikoo järjestää suuren boikotin palvelua vastaan.

Facebook-boikotin päivämäärä on 6. kesäkuuta. Ryhmä toivoo, etteivät Facebook-käyttäjät asioisi palvelussa kesäkuun 5. päivästä lähtien.

Jutun kirjoitti: Taloussanomat

Taloussanomat

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Mainitut yritykset

Kommentit (16)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Kirjaudu facebookiin ja sitten iske tämä osoiteriville: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account&__a=25
Anonyymi: Kriiip 17.5.2010 14:42

Anonyymi
Loistava aloite ja toivottavasti tämä saa a) edes osan ihmisistä ajattelemaan yksityisyyttään ja tekemäänsä sopimusta amerikkalaisen yhtiön kanssa, b) Facebookin miettimään tulevaisuuttaan ja ihmisten tiedoilla leikkimistään.
Anonyymi: Oikeuksia ihmisille 17.5.2010 15:03

Anonyymi
Hyvä, että tulee julkisuutta ja vastaliikettä Facebookin tavoille toimia.
Anonyymi: Anonymous 17.5.2010 15:14

Anonyymi
Tuttu ja turvallinen Live-mese nousee taas arvoonsa. Moni ei ole ajatellutkaan, että lähes samat ja osin jopa paremmat palvelut löytyy uudistuneesta Livestä!

esim. SkyDrive 25Gt
Anonyymi: ei merta edemmäs.. 17.5.2010 15:31

Anonyymi
Sosiaalinen yhteisö sosiaalisesta yhteisöstä eroamisen vuoksi? Mitä seuraavaksi? Sosiaalinen yhteisö sosiaalisesta yhteisestöstä eroamisen vuoksi perustetusta sosiaalisesta yhteisöstä?
Anonyymi: Facepalmbook 17.5.2010 15:32

Anonyymi
Skype!
Anonyymi: se toimii!! 17.5.2010 16:00

Anonyymi
itse en ainakaan ole naamakirjassa oikealla nimellä tai ainakaan oikeilla tiedoilla. Samoin joku gmail - kyllä ne hyväksyy pekka puupää nimen ja tie osoitteen. Mailin voi sitten vaihtaa oikeaksi. En ole oikeilla tiedoilla missaan www-palvelussa.
Anonyymi: kuten en tässäkään 17.5.2010 16:33

Anonyymi
Kuinka yksityisenä haluaisit pitää Facebook-käyttäjätietosi?

Kuinka paljon olisit valmis maksamaan Facebookin käytöstä?
Anonyymi: kaikella on hintansa 17.5.2010 19:18

Anonyymi
Lopettaisivat facebookin käytön eivätkä uhoisi!
Anonyymi: Rane 17.5.2010 22:37

Anonyymi
Hienoa että jotkut ovat heränneet järkiinsä ja eroavat Facebookista. Ehkä nämä itserakkaat luuserit nyt oppivat ettei ihan kaikkeen kannata liittyä vaikka kaverit niin tekevätkin.
Anonyymi: Nimetön 18.5.2010 8:03
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti Yöaikaan lähetetyt kommentit päätyvät toimituksen tarkistettavaksi. Kommentit tarkistetaan ja hyväksytään seuraavan päivän aikana. Muina aikoina viestit ovat jälkimoderoinnissa.
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday


2013

Kolme vuotta sitten

Testi: Puhelimeen liitettävä Sony DSC-QX10-kamera ei sovi kaikille

01.10.2013 Sonyn DSC-QX10 -kamerassa on 10-kertainen zoom, ja sitä pitää käyttää älypuhelimella. Kameran ja älypuhelimen liitto avaa uusia käyttömahdollisuuksia, mutta 200 euron hintaisen lisälaitteen tarpeellisuus arveluttaa.

.