Taloussanomat

Venäläisbloggari ilkkuu Nokiaa Lumian ongelmista

Kuva: Ruutukaappaus

11.4.2012 11:06 Tunnettu venäläinen bloggaaja Eldar Murtazin tekee pilaa Nokian ja Lumia 900:ssa paljastuneiden ongelmien kustannuksella.

Venäläinen bloggaaja Eldar Murtazin on lähettänyt tänään twitter-viestin, jossa hän viittaa Nokian älypuhelimiin ja yhtiön laitetesteihin.

Nokian tukena Lumia 900-vyörytyksessä on ollut smartphonebetatest.com –sivusto. Sivusto hehkuttaa, miten betatesti on ohi ja Nokia Lumia 900 on vihdoin saapunut.

– Nokia kertoi, että älypuhelinten betatesti on ohi smartphonebetatest.comissa, mutta he vaihtoivat tänään mielipidettä Lumia 900 tapauksessa, Murtazin viestittää.

Nokia Lumia 900 tuli Yhdysvalloissa myyntiin sunnuntaina. Älypuhelimen ostajat ovat valittaneet älypuhelimen tietoliikenneongelmista. Nokia on myöntänyt vian ja lupaa hyvitystä.

Ennen Lumian tuloa sivusto teki pilaa Applen iPhone-älypuhelimissa esiintyvistä ongelmista. Sivustolla oli videoita, jotka kertoivat muun muassa iPhonen kuuluvuusongelmista. Sivustolla oli laskuri, joka mittasi aikaa Lumia 900:n aloitukseen Yhdysvalloissa.

Nykyiset sivut kertovat, miten Nokia Lumia 900 on saapunut markkinoille. Videot esittelevät, miten älypuhelinta esiteltiin New Yorkin Times Square-aukiolla.

Jutun kirjoitti: Heidi Vaalisto

Heidi Vaalisto

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (78)

Sivut: 1 2 3 4 5 6 ... 8
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Turha koira-puraisi-miestä tyyppinen juttu. Uutinen olisi ollut jos toi pelle olisi kehunut nokiaa.
Anonyymi: Jussuf 11.4.2012 11:23

Anonyymi
Tämä kyllä polttaa noksufanien hihat :D
Miten Murtazin kehtaakaan ilkkua Lumian ongelmille?
Anonyymi: Murtazin on oikeassa 11.4.2012 11:25

Anonyymi
Niin, eihön ongelmista saa suomalaiseen tapaan puhua ollenkaan, vaietkaa välittömästi.
Anonyymi: Lumiassa ei mitään v 11.4.2012 11:30

Anonyymi
Onneksi Nokia myöntää ongelman ja ne harvat korvataan uudella tai päivityksellä. Apple jakoi kumikuoria ja syyttää asiakasta, voisivat ottaa oppia..
Anonyymi: Nimetön 11.4.2012 11:34

Anonyymi
Turha koira-puraisi-miestä tyyppinen juttu. Uutinen olisi ollut jos toi pelle olisi kehunut nokiaa.


Ja silloin kun tuo "tyyppi" ilkkui iPhonesta, niin sinun laistesi nokiapojujen mielestä se oli niin hyvä ja tietäväinen tyyppi että aivan jumalan sanaksi tunnustitte.
Anonyymi: Ja näin kääntyy takk 11.4.2012 11:34

Anonyymi
Tuo kaveri puhuu asiaa ja on puhunut aiemminkin.

Uutinenhan olisi jos Noksulta tulisi heidän historiansa ensimmäinen älypuhelin.
Anonyymi: Fanipoika 11.4.2012 11:35

Anonyymi
Onneksi Nokia myöntää ongelman ja ne harvat korvataan uudella tai päivityksellä. Apple jakoi kumikuoria ja syyttää asiakasta, voisivat ottaa oppia..


Ja näin saatiin jälleen Nokian viat käännettyä Applen haukkumiseksi. Onnittelut!
Anonyymi: Nimetön 11.4.2012 11:39

Anonyymi
Esimerkillistä toimintaa Nokialta USA:ssa, koska myönnetään virhe ja korjataan. Korjaava päivitys tulee jo ensiviikon maanantaina. (16.4)

Jos Applella on vastaavaa, niin se kieltää ongelman olemassaolon ja asiakkaille tarjotaan ilmainen kumikuori vuoden oikeustaistelun jälkeen, kuten on nähty aikasemmin.
Anonyymi: Nimetön 11.4.2012 11:43

Anonyymi
Miksi ihmeessä toimittaja kuvittelee, että yhden bloggaajan "ilkkuminen" olisi uutinen? Kerrotteko myös kaikkien muiden miljoonien bloggaajien mielipiteet?

Tämäkin juttu taas kertoo karulla tavalla sen, kuinka tämä toimittaja ei vain tajua asioita, koska ei ole mitään tietoon perustuvaa arvostelukykyä.
Anonyymi: luola 11.4.2012 11:43

Anonyymi
Esimerkillistä toimintaa Nokialta USA:ssa...

Lumia 900:n lanseeraus oli matöörimäinen soppa, jonka keittämiseen osallistui 3 kolme kokkia: Noksu, Mäsä ja AT&T.
Anonyymi: Jenkit eivät tuota s 11.4.2012 11:51
Sivut: 1 2 3 4 5 6 ... 8
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Docomo liittää säteilymittarin kännykkään

30.09.2011 Japanin suurin matkapuhelinoperaattori NTT Docomo on reagoinut Fukushiman maaliskuiseen maanjäristykseen ja suureen ydinonnettomuuteen kehittämällä säteilyä mittaavan matkapuhelimen kotelon.


2013

Kolme vuotta sitten

Ja arvokkain brändi on Coca...ei vaan Apple

30.09.2013 Coca-Colan ohi puski myös Applen pahin haastaja Google. Nokia sen sijaan putosi pahasti.

.