Taloussanomat

AT&T: Lumia-myynti ylittänyt odotukset

Kuva: REUTERS/Gustau Nacarino

13.4.2012 10:26 Telekonserni AT&T:n mukaan Nokia Lumia 900:n myynti on ylittänyt odotukset, joissakin kaupoissa laite on myyty loppuun.

Matkapuhelinvalmistaja Nokialle tulee vaihteeksi hyviä uutisia myyntikentiltä.

Nokian älypuhelimia myyvä AT&T kertoo, että Nokia Lumia 900 -laitteiden myynti on ylittänyt odotukset. Nokian Yhdysvaltain markkinoille suunnatut Windows Phone -puhelimet tulivat AT&T:n kauppojen myyntihyllyille sunnuntaina.

AT&T:n myyntijohtaja Paul Roth kertoo talouslehti Wall Street Journalissa Lumia-myynnin sujuneen niin vilkkaasti, että toisena myyntipäivänä tiistaina joissakin liikkeissä älypuhelimet oli myyty loppuun. Suosittu on ollut erityisesti sininen päätelaite.

Roth kertoo lehdessä, että Nokia on antanut AT&T:lle 10 000 ilmaista Lumia-puhelinta, jotka on tarkoitettu jaettavaksi liikkeiden työntekijöille. 

Jutun kirjoitti: Heidi Vaalisto

Heidi Vaalisto

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (98)

Sivut: 1 2 3 4 5 6 ... 10
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Nokia voi vakuuttaa markkinat enää vain antamalla lukuja julki. Pelkkä omien odotusten lyöminen on yhtä tyhjän kanssa. Odotuksethan ovat voineet olla jopa niin alhaiset, ettei laitteita mene kaupaksi lainkaan.

Eli lukuja esiin, jos kerran hyvin menee!
Anonyymi: kohtuus 13.4.2012 10:44

Anonyymi
lukuja esiin, jos kerran hyvin menee!

Tuskin nyt 4-5 päivän myynnin jälkeen lukuja annetaan minkään muunkaan tuotteen myynnistä ja ei se AT&T konserni ole ilmottanut tätä uutista. On tehty vain kyselykierros puhelimella AT&T liikkeisiin.
Anonyymi: Jinkes 13.4.2012 10:51

Anonyymi
Kyllä minäkin "ostaisin" jos 99 hintaisesta puhelimesta saa 100 hyvityksen.
Anonyymi: Osta monta, tienaat 13.4.2012 10:51

Anonyymi
Tuo ei kerro yhtään mitään.


Kertoo että operaattori on tyytyväinen myyntiin. Mitä se normitallaajaa kiinnostaa monta myyty, jos myyjät itse on tyytyväisiä? Luurin ostajaa voi kiinnostaa enemmän, ettei kaikilla olisi samanlaista.
Anonyymi: Mutku pitäisi olla k 13.4.2012 10:51

Anonyymi
Miten voi olla että Microsoft unelman jälkeen jatkuvasti on ylitetty odotuksia mutta silti tuli tulosvaroitus. Hallitus, kannattaa varmaan kokoontua vielä ennen kesää jos suinkin ehditte. Jos sais edes osan porukasta kasaan.
Anonyymi: Omistaja 13.4.2012 10:54

Anonyymi
IL selvitti:
Omatkaan eivät usko Nokiaan
Perjantai 13.4.2012 klo 05.47
Näin vähän Nokia-pomot omistavat itse yhtiön osakkeita.
Anonyymi: Nimetön 13.4.2012 10:59

Anonyymi
Kun Microsoft antaa kaikille laitetoimittajille speksit joita on noudatettava, niin miten Nokia erottuu muista. Sama on ohjelmistojen teossa. Miksi MS mainostaisi Nokiaa sen enempää kuin LG:tä tai muita laitevalmistajia, jotka käyttävät windows-alustaa?

Nokia on omillaan ja niillä on pärjättävä.
Anonyymi: Oma napa 13.4.2012 11:13

Anonyymi
Tuo ei kerro yhtään mitään.Esimerkiksi Lumia 800, joka "ylitti odotukset" roikkuu sijalla 100 Amazonin verkkokaupassa Saksassa kilpailee alennetulla hinnalla tasapäisesti Nokia E7 kanssa.Miksi vahingoitetaan brändiä tälläisillä sepityksillä?


Ei Amazoniin saa vedota, sehän on jo kaikkialla sovittu. Siten, 900:n "roikkuminen" sijoilla 1 ja 2 (2 eri väriä) on epäoleellista. Samoin kuin se, että yli 200 ostajaa on antanut erinomaista palautetta tuotteesta, 90% käyttäjistä arvostaa sen 5 tähden tuotteeksi.

Olkaamme edelleen tarkkoja ja valikoivia sen suhteen, mihin on lupa referoida, mikä taas on turhaa. Kuten alempana näemme, Iltalehti on nyt myös hyväksyttyjen listalla, itse ehdotan Seiskan lisäämistä luotettavaksi lähteeksi.
Anonyymi: Nimetön 13.4.2012 11:13

Anonyymi
Eihän se ole ihme, että Lumia 800 ei myy, kun tänne jo odotetaan Lumia 900 mallia. Lisäksi moni odottaa jo 41 megapikselin kameralla varustettua mallia. Ts. tuotekehityksen pitäisi olla edes jonkin verran salaista, eikä aina etukäteen selitetä kaikista tulevista hienoista ominaisuuksista.

Nokiaa mollataan nykyisin liikaa, hyi suomalaiset!
Lyhytjänteinen pomppiminen asiasta toiseen saisi loppua.
Anonyymi: N9mies 13.4.2012 11:14

Anonyymi
Kun Microsoft antaa kaikille laitetoimittajille speksit joita on noudatettava, niin miten Nokia erottuu muista.


Niinpä. Miten on mahdollista, että Lumiat näyttävät erilaiselta kuin muiden valmistajien WP:t? Eihän sen pitäisi olla mahdollista.

Sama on ohjelmistojen teossa. Miksi MS mainostaisi Nokiaa sen enempää kuin LG:tä tai muita laitevalmistajia, jotka käyttävät windows-alustaa?Niin, miksi Microsoftin etusivulla on paraatipaikalla Lumian mainos, eikä yhtään LG:n mainosta? Eihän sen pitäisi olla mahdollista.
Anonyymi: Miksi? Eihän sen pit 13.4.2012 11:20
Sivut: 1 2 3 4 5 6 ... 10
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday

2011

Viisi vuotta sitten

Twitter löysi veroparatiisin Euroopasta

26.09.2011 Mikroblogipalvelu Twitter perustaa kansainvälisen toimiston Irlantiin, Dubliniin.

.