Taloussanomat

Isis uhkailee Facebookin ja Twitterin johtajia

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg.
Kuva: © Carlos Garcia Rawlins / Reuters

25.2.2016 10:39 Sosiaalisen median jättiläiset ovat joutuneet ääri-islamistijärjestö Isisin hampaisiin.

Isisiä kannattava hakkeriryhmä julkaisi tiistaina videon, jossa se uhkaa Facebookin toimitusjohtajaa Mark Zuckerbergia ja Twitterin toimitusjohtajaa Jack Dorseya, Cnet kertoo.

Zuckerbergin ja Dorseyn kuvat sytytetään videolla tuleen ja niitä myös ammutaan. He joutuivat Isisin kohteeksi ilmeisesti siksi, että Facebook ja Twitter ovat viime kuukausina pyrkineet poistamaan Isisin toimintaa palveluissaan esimerkiksi poistamalla tilejä sekä väkivaltaa ja terrorismia lietsovia julkaisuja.

Esimerkiksi Twitter on poistanut yli 125 000 tiliä viime vuoden puolivälin jälkeen terrorismiin liittyvän sisällön takia.

Isis ja muut äärijärjestöt ovat hyödyntäneet sosiaalista mediaa houkutellessaan väkeä joukkoonsa. Videollaan hakkerit pyrkivät osoittamaan, että heillä on edelleen pääsy sosiaaliseen mediaan.

Twitter ja Facebook eivät kommentoineet asiaa Cnetille.

Lue myös2016444
Lue myös201517145
Lue myös201516827
Lue myös201516545
Jutun kirjoitti: Digitoday

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (11)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Suomi, ihmissalakuljetuksen mecca, on ottanut vastaan epämääräisen joukon isis-terroristeja, joista vain kolme on omaa tyhmyyttään jäänyt kiinni. Heillä kaikilla on täysi vapaus liikkua Suomessa ilman mitään valvontaa. Sponsorina toimii tietenkin pahantekeväisyysjärjestöt kela, spr, kirkko ja joukko tärähtäneitä puunhalaajia. Hiphurraa.
Anonyymi: isis_is_best 25.2.2016 10:57

Anonyymi
Isis on vain jäävuoren huippu. Äärijärjestöjä taitaa olla kaiken kaikkiaan viitesentoista kappaletta.
Rinnastan maahanmuuttobisneksen samaan kastiin perinteisen huume- ja prostituution kanssa. Erittäin tuottoisia bisneksiä, jos ei moraalista välitä.
Samaan aikaan . ulkomaiset mediat kertovat lapsien kuolevan nälkään Syyriassa sodan keskellä..
Anonyymi: ILoveMrBurns 25.2.2016 11:16

Anonyymi
Koskahan ne uskaltaa uhkailla mafiosoja tai hell's angelsin tai vastaavan johtoa? Nykyinen aika rauhallinen tilanne muuttuisi aika äkisti.

Vercotti brothers:

"teillä on niin ihana pieni kalifaatti täällä, olisi suuri sääli jos sille tapahtuisi jotain".
Anonyymi: K_A_Runa_Pettila 25.2.2016 11:20

Anonyymi
Muistakaa tämä Islam=ISIS=Islam. Kaikenlainen toisien uskontokuntien edustajien vainoaminen alkaa heti kun Islaminuskoisia on riittävästi maassa.
Anonyymi: Islamilaisuutta 25.2.2016 14:29

Anonyymi
Ihan vapaasti mut pitää kantaa uhkailun seuraukset. Uuniin koko isis
Anonyymi: Frank 25.2.2016 14:56

Anonyymi
Ihania uutisia, loppuu se juppejen kokaiininhuuruiset poreammepipplalot.
Anonyymi: KoraaniOnTotuus 25.2.2016 17:29

Rekisteröitynyt käyttäjä
Twitterin ja Facebookin tilien ja julkaisujen poistotoimet taitavat olla menetelmiä jotka haittaavat tätä järjestöä melkoisesti.
Rekisteröitynyt käyttäjä: ModusOperandi 25.2.2016 19:35

Anonyymi
Ei saa sulkea tilejä. Meillä on unelma.
Anonyymi: sdfsdfg 25.2.2016 19:44

Anonyymi
"Ei saa sulkea tilejä. Meillä on unelma."

Näin juuri. Tuollainen toiminta on pahimmanlaatuista kulttuuri imperialismia ja suvaitsemattomuutta. Ei länsimaisilla ihmisillä ole oikeutta puuttua siihen, kun he harjoittavat kulttuurilleen ominaista toimintaa. Ei meillä ole mitään oikeutta väittää, että meidän kulttuurimme on parempi kuin joku muu. Päinvastoin, meilläkin voi olla paljon opittavaa eksoottisemmilta kulttuureilta, ja edellämainittujen kulttuurillisten erityisryhmien edustajat tuovat länsimaisille yhteiskunnille suunnatonta lisäarvoa ihan jo läsnäolollaan.
Suvaitkaa!
Anonyymi: Vihreähumanisti 26.2.2016 21:28

Anonyymi
Tämähän on hyvä uutinen, saa islamin rakasta zuckerbergkin maistaa epäonnistuneen monikulttuurin ihanuutta. Angela Merkelin kanssa niin tykkää sensuroida kansallismielisten saksalaisten tilejä facebookissa. Facebookissa saa jakaa irtopääkuvia ja mestausvideoita mutta auta armias jos olet tilapäivyksessäsi huolissasi vaikka lapsistanne islamistien kynsissä monikulttuurihötössä.
Anonyymi: Appleylivoimaa 29.2.2016 11:00
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Uusimmat uutiset

Digiyesterday


2013

Kolme vuotta sitten

TS: Valtio valmistelee tuntuvaa muutosta laajakaistatukeen

01.10.2013 Teleoperaattorit ovat saamassa oikeuden kymmenen kertaa aiempaa suurempiin tukiin ilman pelkoa takaisinperinnästä, Turun Sanomat kertoo.

.